Cand am vazut fotografia lui Fritzl la televizor, m-am prabusit pe canapea. Elisabeth era exact ca mine, iar Josef exact ca tata
O femeie din Marea Britanie a povestit ca tatal ei a violat-o de 800 de ori si a lasat-o insarcinata de sase ori pentru a incasa mai multe alocatii. Dupa ce a urmarit la televizor cazul austriacului Josef Fritzl, Anne Marie Wilson, in varsta de 38 de ani, a decis sa vorbeasca despre anii de cosmar la care a fost condamnata de catre tatal ei, noteaza "The Sun".

Tragica poveste a inceput cand Anne Marie avea doar 11 ani. Tatal ei, John McMillan, i-a spus ca trebuie sa nasca pentru ca familia lor sa beneficieze de mai multe alocatii de la stat. Tanara a ramas insarcinata de sase ori, a pierdut patru sarcini, unul dintre copii a murit la nastere, iar singurul copil care a supravietuit, o fetita, a murit dupa numai opt luni. Similitudinile dintre povestea sa si cazul lui Elisabeth Fritzl, austriaca care a fost sechetrata in pivnita casei si violata de tatal sau timp de 24 de ani, au determinat-o pe Anne Marie sa vorbeasca despre cosmarul vietii ei."Tata m-a folosit ca sclava sexuala, ma viola o data pe saptamana. Cand am vazut fotografia lui Fritzl la televizor, m-am prabusit pe canapea. Elisabeth era exact ca mine, iar Josef exact ca tata. Detaliile bolnave pe care le-am auzit mi-au readus totul in memorie", a povestit femeia, care a adaugat:"Tata nu m-a inchis niciodata in pivnita, dar a transformat casa noastra intr-o inchisoare virtuala, in care m-a incuiat cu teama, amenintari si abuzuri. E un mostru bolnav care m-a distrus cu fanteziile lui depravate. Mi-a furat viata, nu mi-a mai lasat nimic".

Relatia incestuoasa s-a consumat in locuinta familiei McMillan, unde Anne Marie locuia impreuna cu tatal ei, cu mama sa Annie, cu cinci frati si doua surori, iar abuzurile se intamplau fara stirea nimanui, si intotdeauna cand ceilalti membrii ai familiei lipseau de acasa. Spre deosebire de cazul monstrului din Austria, John McMillan a recurs la dominarea psihica a fiicei sale. Britanica a declarat ca tatal sau a amenintat-o ca ii ucide mama cu un topor, in cazul in care spune cuiva ce i se intampla. In plus, i-a interzis sa mearga la scoala, si a impiedicat-o sa isi vada prieteni


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.