Daca nu sti ce sa faci ca sa te racoresti cand afara sunt peste 30 de grade, poti ramane linistit in casa! Cu conditia sa ai 47.000 de dolari..

Water Games Tehnology ne-a pregatit o cada iesita din comun, si asta nu numai din cauza pretului exagerat. Red Diamond, dupa cum ne spune si numele, este o cada high-tech dotata cu fel de fel de tehnologii care sa ne faca "sederea" mai placuta.

Red Diamond are un computer care controleaza cu atentie temperatura apei, astfel nu va mai fi nevoie sa umblam la robinete pentru a adauga apa rece sau calda. Dimensiunile mari recomanda aceasta cada si pentru o relaxare (de preferat in compania unei alte persoane, care ar fi bine sa fie de sex opus..), de acest lucru ocupandu-se sistemul de hidromasaj.
images/uploads/cada rosie2.jpg

Pentru o atmosfera cat mai placuta exista posibilitatea iluminarii apei in diferite culori, dar cel mai important ramane suportul pentru sampanie incrustat cu cristale Swarovsky. Red Diamond il poate impresiona pana si pe miliardarul Donald Trump (care stim ca iubeste aurul) cu design-ul sau semnat Aldo Puglielli, care contine 42 de grame de aur de 18k.

Red Diamond scoate la iveala doua display-uri HDTV printr-o simpla atingere de buton. Sampanie este la rece, filmul romantic asteapta sa fie pornit, luminile coloreaza apa in violet..Parca lipseste ceva! Hmmmm. Cada aceasta nu le poate avea chiar pe toate! Trebuie sa-ti convingi singur jumatatea sa te onoreze cu prezenta..

Daca nu ai chef sa astepti pana cand cada e pregatita, o poti comanda chiar si din masina, gratie unui modul GSM incorporat! Pacat ca pretul de 47.000 de dolari ne face sa ne cam luam gandul de la ea..


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.