Potrivit unui studiu publicat de Daily Mail, citat de Antena 3, reprezentantele sexului frumos alterneaza cel putin doua diete pe an, fiecare dintre acestea tinand, in medie, 5 saptamani. Asa se ajunge la pana 104 diete tinute intre 18 si 70 de ani, echivaland cu 10 ani de cura.
O femeie din 10 merge chiar mai departe si tine regim 25 de ani. Sondajul a fost facut la cererea LIPObind, companie care produce suplimente naturale pentru slabit, si arata ca o treime dintre respondente s-au apucat de prima cura de slabit la varsta de 16 ani sau chiar mai devreme. 39% dintre femeile chestionate au povestit ca au incercat sa slabeasca pentru ca le era rusine de modul in care aratau. Iar 32% s-au declarat ingrijorate de faptul ca vor responsabile de greutatea pe care o vor avea copiii lor, obezitatea fiind cea mai mare temere.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.