Tama a fost angajata pentru a se reduce costurile de personal. De cand felina se afla in fruntea administratiei din statia de tren Kinokawa, numarul calatorilor a crescut cu 10%
Tama este o pisicuta in varsta de noua ani care, spre deosebire de celelalte feline din rasa ei, ocupa un post demn de invidiat. Este sef de gara in oraselul japonez Kinokawa. Ea a fost numita in functie dupa ce administratia transporturilor a decis ca nu poate angaja personal pentru statia cu pricina din cauza ca aceasta nu era rentabila.

"Am numit-o onorific, dar cu timpul a demonstrat ca-si merita functia", a explicat Keiko Yamaki, purtatorul de cuvant al companiei de transport "Wakayama Electric Railway".
"Tama ne-a purtat noroc. De cand este aici, numarul calatorilor care tranziteaza zona a crescut cu 10%. Toata lumea vrea sa o vada si sa o mangaie. E atractia principala", a mai spus Keiko Yamaki.
.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.