Majoritatea relatiilor care s-au nascut pe internet nu dureaza pentru ca oamenii sfarsesc prin a alege perechi nepotrivite si a forma legaturi inainte de a se vedea fata in fata, potrivit unui studiu australian.
Femeile prezinta cele mai multe probabilitati de a-si alege partenerul nepotrivit. Acestea au tendinta de a fi atrase de comentarii spirituale si email-uri inteligente, potrivit psihologul Matthew Bambling, de la Universitatea de tehnologie din Queensland. “Nu poti niciodata sa presupui anumite lucruri dupa modul in care acestea par online. Doar pentru ca sunt capabili sa scrie un comentariu destept sau un e-mail spiritual, acest lucru nu inseamna neaparat ca sunt partenerii potriviti”, a declarat Bambling.

Acesta a mai tinut sa sublinieze ca multi barbati obisnuiesc sa “lucreze in retea”, adica sa trimita email-uri la zeci de femei in speranta ca una dintre acestea va raspunde. Psihologul considera ca este posibil sa gasesti un partener online, insa avertizeaza ca cei care folosesc internetul pentru a-si gasi dragostea trebuie sa fie constienti ca pot da gres. Oamenii sunt mai dezinhibati online, multi sunt tentati sa exagereze in ceea ce priveste calitatile si sa-si diminueze in importanta defectele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.