Cei care fac naveta pot petrece chiar si 18 ani de viata din timpul petrecut la serviciu pe traseul munca-acasa si invers.

Majoritatea oamenilor din Marea Britanie petrec aproximativ 5 ani la volanul unei masini, insa cea mai mare greutate o suporta locuitorii Londrei, unde traficul este un adevarat haos, potrivit publicatiei The Sun.

In medie, persoanele care calatoresc spre serviciu, fac un drum de aproximativ 3 ore dus-intors. Un studiu a aratat ca ar fi mult mai eficient ca patronii sa isi lase angajatii sa lucreze de acasa intrucat aglomeratia si intarzierile costa economia britanica in jur de 22 miliarde de lire pe an. In scurt timp, necesitatea de a veni la munca in acelasi loc, zi de zi si de a pleca spre acasa, va deveni un obicei demodat.

Asadar, o solutie pentru decongestionarea traficului si problema aglomeratiei din mijloacele de transport ar fi adoptarea unor noi schimbari in ceea ce priveste practica de lucru, intrucat lucrand de acasa o singura zi pe saptamana, ar reduce considerabil costurile de transport si problemele din trafic.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.