Despre rochia de mireasa se spune ca aduce bucurie si o transforma pe femeia care o imbraca intr-o adevarata printesa.
Cu toate astea, are "o viata" extrem de scurta. Folosita o singura data, in ziua nuntii, rochia alba este, in cel mai fericit caz, imprumutata celei mai bune prietene, pentru a o imbraca in ziua in care aceasta se marita. Dupa care, pretioasa creatie ajunge, in mod nedrept, intr-un cufar, de unde, cu greu are sanse sa fie scoasa curand. Astfel a gandit si un fotograf american cand a pus la cale o afacere pe cat de inedita, pe atat de amuzanta: "sa distrugem rochia de mireasa". John Michael Cooper le propune tinerelor sa imbrace rochia de mireasa si sa pozeze in locuri neobisnuite: in mare, pe masini abandonate sau in balti pline de noroi.

Pe principiul ca daca tot nu mai au sanse sa foloseasca rochia in alta zi decat in cea in care s-au maritat, fotograful din Las Vegas le propune americancelor sa ii devina, pentru o zi, modele, in vestmant de nunta. Le lasa sa aleaga un loc favorit si, incarcat cu echipament special, le insoteste intr-o adevarata aventura fotografica. Ideea lui John Michael Cooper s-a bucurat de un imens succes. O multime de tinere au ales sa ia parte la acest experiment, cele mai multe dintre ele marturisind ca nu si-au dorit o nunta scortoasa, oficiala, dar ca nu au avut de ales.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.