Acum aproximativ 15 ani, Selvakumar, un om din India, a atarnat doi caini de un copac si i-a lovit cu pietre pana au murit. La vremea respectiva nu a dat mare importanta faptului, dar peste o vreme a inceput sa aiba serioase probleme medicale: mainile si picioarele i-au paralizat, nu mai aude cu o ureche si nici nu mai poate vorbi.

Bineinteles a fost la mai multi doctori, dar fara nici un rezultat. A fost apoi la un astrolog, care i-a explicat ca totul i se trage de la spiritele celor doi caini omorati, care au aruncat un blestem asupra lui.

Pentru a fi lasat in pace de cele doua spirite, Selvakumar s-a… casatorit cu o catea (care a fost dusa la biserica imbracata in vesminte traditionale). Se pare ca “mireasa” a incercat sa fuga, dar a fost prinsa si adusa inapoi.

Ce planuri de viitor au cei doi insuratei? Nu prea multe — Selvakumar planuieste ca dupa ce blestemul va fi inlaturat sa se casatoreasca din nou, de data asta cu o femeie din aceeasi specie.

Sursa: StiriTari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.