Dawood Ibrahim are o avere de peste 58 de miliarde de dolari, bani facuti din trafic de droguri, extorcare si bande de asasini platiti. Indianul isi face operatii estetice la fiecare doi ani ca sa nu poata fi reperat de politie.
Desi pare greu de crezut, magnatul american Bill Gates, fondatorul celebrei companii Microsoft si unul dintre cei mai bogati oameni din lume, are o avere mai mica decat a unuia dintre cei mai cautati criminali de pe planeta. Este vorba de indianul Dawood Ibrahim, in varsta de 53 de ani, a carui avere este estimata la peste 58 de miliarde de dolari, cat detine omul de afaceri american.

Dawood ocupa pozitia a patra in topul celor mai cautati criminali din lume, conform revistei americane "Forbes", alaturi de temutul lider al gruparii teroriste Al-Qaeda, Osama ben Laden si alti delicventi care au speriat mapamondul. Dawood este seful D-Company, o retea internationala care se ocupa cu trafic de droguri, extorcare si care are bande speciale de asasini platiti dispusi sa ia viata oricui pentru o suma importanta de bani. De altfel, reteaua al carei cap este indianul constituie cea mai temuta banda de criminali din sudul Asiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.