Pentru cinci zile, in golful din Piata Constitutiei (Romanian Boat Show 2008) au ancorat cele mai noi aparitii din industria nautica.
Navigand printre printre yachturi de lux, barci cu motor, veliere si ambarcatiuni lucrate manual am descoperit “piesa” de rezistenta a expozitiei: un Pershing 46, al carui pret sare de un milion de euro (cu toate taxele incluse). In fata Casei Poporului a ancorat zilele trecute cea mai scumpa ambarcatiune adusa vreodata in Romania la o expozitie de profil. Cea de-a treia editie a "Romanian Boat Show" se mandreste cu un Pershing 46 in valoare de 850.000 de euro (pret fara taxe si accize).

Modelul Pershing 46´ nu numai ca face fata provocarii imbinarii stilului cu functionalitatea, dar totodata arata succesul imens al know-how-ului Pershing care este caracterizat de succesul cu care combina performanta cu luxul la bord.Luxoasa ambarcatiune are o lungime de aprox. 16 metri, peste patru metri latime si poate atinge o viteza de aprox. 80 de kilometri pe ora (37 de noduri). Iahtul de 1 milion de euro este format dintr-un living elegant si 3 dormitoare, bai pentru fiecare incapere in parte si o bucatarie complet utilata.
Interiorul acestei adevarate bijuterii plutitoare este lucrat in lemn de cires si tec, tapiteria fiind realizata dintr-o piele speciala, rezistenta la cele mai aspre conditii umezeala. Spectaculosul bord din fibra de carbon are meritul de a elimina aproape orice grija legata de deplasarea acestei ambarcatiuni-mamut in larg. Astfel, datorita ergonomiei si diversitatii comenzilor, yachtul de 16 metri nu mai pare atat de greu de manevrat.Sinteza, inovatia si creativitatea design-ului fac din acest model cel mai reprezentativ exemplu al exploatarii la maximum a spatiului fara a compromite standardele Pershing legate de stil si design.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.