Incredibil 8 Mai 2008 02:24
Politia din Bulgaria face investigatii dupa ce o fetita in varsta de 3 ani a “condus” masina tatalui sau pe o distanta de aproximativ un kilometru intr-o piata aglomerata.

Karolina Gjursel s-a urcat pe scaunul soferului in timp ce tatal sau, Gjunai, de 27 de ani, a coborat din masina pentru a face cateva cumparaturi, lasand cheile in contact.

Micuta a pornit motorul, a apasat pedala de acceleratie si a condus aproape 1 kilometru pana sa plonjeze intr-un rau, unde se aflau trei copii. Acestia au fost trasi de-o parte de catre trecatori, scapand nevatamati. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma accidentului.

Un politist ajuns la fata locului a declarat ca este un gest complet iresponsabil din partea parintelui sa lase nu doar copilul in masina, ci si cheile la indemana. Deasemenea, acesta a adaugat ca este ciudat cum fetita a stiut sa porneasca motorul si a reusit chiar sa conduca masina.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.