Incredibil 6 Mai 2008 00:34
O companie chineza tipareste ceea ce se vrea a fi cea mai mare fotografie din lume, cu ocazia Zilei Mamei.

Firma, avand sediul in orasul Chongqing, vrea ca portretul sa simbolizeze fata zambitoare a unei mame, ce va fi mai mare decat un teren de fotbal, intinzandu-se pe mai bine de 9.000 de metri patrati.

Costurile de productie pentru acest proiect depasesc suma de 70.000 de lire si a fost nevoie de luni de zile pentru a gasi femeia potrivita pentru aceasta fotografie. Directorul companiei “The Chongqing Changhong Printing Company”, domnul Li, a declarat ca a vrut sa gaseasca zambetul perfect al mamei in acest oras.

Aceasta este cea mai mare comanda de pana acum, iar angajatii lucreaza cu sarguinta pentru a putea termina lucrarea in timp, inainte de 11 mai, cand Ziua Mamei este sarbatorita in China. Desi de obicei pastreaza in stoc 2 tone de cerneala pentru tipar, acest maret proiect a necesitat 4,4 tone. Deasemenea, dimensiunile nu au permis printarea fotografiei intr-o singura bucata, ci in role de hartie ce la final vor fi asamblate pentru a forma portretul gigant. Potrivit unuia dintre angajati, imprimanta a functionat non-stop in ultimele 20 de zile si lucrarea inca nu este terminata.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.