Fosta sotie a lui Rod Stewart e innebunita dupa cainele ei
Uneori, o viata de caine este tot ce iti poti dori. Este cazul catelului fostului supermodel Rachel Hunter. Patrupedul s-a ales de la stapana lui cu un cotet la fel de luxos cu cel al supermodelului. Casuta catelului a costat nu mai putin de 31.000 de euro si a fost comandata la o companie care se ocupa cu realizarea de cotete de lux pentru caini rasfatati.

Catelul supermodelului britanic Rachel Hunter poate fi mandru: are un cotet copiat perfect dupa vila stapanei lui din California. Fosta sotie a cantaretului Rod Stewart a comandat cotetul companiei La Petite Maison, specializata in astfel de realizari. Suma varsata de Rachel Hunter in conturile La Petite Maison s-a ridicat la nu mai putin de 31.000 de euro. Locuinta cainelui este placata cu gresie si are balcoane din fier forjat. Casutele destinate patrupedelor de companie sunt creatia inginerului constructor Alan Mowrer si a designerului de interioare Michelle Pollak.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.