Un american sustine ca nici una din victimele sale nu stia ca e bolnav
O serie de clipuri video in care apare un barbat de culoare, mascat, care sustine ca a infectat 1.500 de femei cu virusul HIV, a ingrozit comunitatea Internet. Filmuletele postate pe site-ul “YouTube” au fost vizionate de 195.000 de oameni. Barbatul, care isi spune “Trashman”, sustine ca gestul sau a fost intentionat si ca nici una dintre victime nu a stiut ce i se va intampla.

Barbatul care are fata acoperita si vorbeste cu un accent american sustine ca a infectat “deliberat” 1.500 de femei cu virusul HIV. “Trashman” sustine ca nici una dintre victimele lui nu a stiut de faptul ca el este infectat cu devastatorul virus. In inregistrare barbatul apare citind de pe o foaie de hartie numele femeilor presupuse a fi fost infectate. In inregistrare apare si o adresa web care daca este accesata dezvaluie material pornografic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.