O englezoaica de 21 de ani care a luptat in Irak s-a calificat in semifinalele concursului de frumusete
Cand a ajuns pe frontul din Irak, Katrine Hodge a fost poreclita de camarazii ei "Combat Barbie", datorita frumusetii sale, dar si modului in care s-a prezentat la unitatea de care apartinea. "Aveam 18 ani cand am fost trimisa pe front. Am ajuns la unitate cu doua valize de culoare roz, la fel ca hainele pe care le purtam, incaltata pe tocuri si cu parul vopsit blond.

Toti camarazii mei au ramas masca", a povestit Katrine, care acum, la varsta de 21 de ani, este printre semifinalistele concursului de frumusete "Miss Anglia". "Experienta mea pe campul de lupta a fost extrem de dura. M-am acomodat greu si nu am putut renunta niciun moment la a fi femeie. Ma machiam si imi faceam unghiile cu oja, spre deliciul colegilor mei, dar spre disperarea sefilor. Insa sunt o femeie care vrea sa arate ca o femeie oriunde s-ar duce", a povestit ea. Katrine a revenit in Marea Britanie in 2005, cand a fost chemata sa lucreze la un spital militar care se ocupa de soldatii raniti in Afganistan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.