Un britanic, in varsta de 61 de ani, a fost operat la mana, dupa ce a intrat in stare de transa pentru a nu simti durerea.

Britanicul Alex Lenkei, in varsta de 61 de ani, i-a lasat perplecsi pe medicii de la spitalul Worthing care urmau sa il opereze la mana cand le-a cerut acestora sa nu il anestezieze.

Barbatul, care este hipnotizator cu licenta, a intrat in transa chiar inainte de interventia chirurgicala, iar la finalul celor 83 de minute cat a durat operatia a declarat ca nu a simtit absolut nimic. "M-am simtit minunat", le-a povestit Lenkei jurnalistilor, aratandu-le cu mandrie pansamentul de la mana. "Mi-a luat doar 30 de secunde sa intru in starea de hipnoza si nu am simtit niciun fel de durere.

Desigur, simteam cum ma opereaza doctorii si chiar ii auzeam vorbind. Stiu ca au folosit un ciocan si o dalta si ca au schimbat instrumentele de cateva ori", a adaugat sexagenarul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.