Cel mai batran student din Romania s-a apucat de scoala pentru a-si sustine teoriile legate de bacterii
Un batran din Ocna Sibiului a batut toate recordurile in materie de scoala. Dupa ce s-a inscris la Facultatea de Ecologie si Protectia Mediului la aproape 90 de ani, Lazar Lazeanu si-a lasat colegii mult mai tineri cu buza umflata, reusind sa puna mana pe diploma de specialist dupa numai un an de studii! "De-a lungul timpului am elaborat mai multe teorii referitoare la microorganismele din zona Ocnei Sibiului, dar studiile mele au fost respinse pentru ca nu aveam pregatirea academica necesara", ne-a povestit Lazeanu inceputurile aventurii sale academice.

Ambitios, batranul a decis intr-un final sa se inscrie la facultate, trecand cu brio de examenul de admitere si, mai apoi, de sesiuni. Mai mult, uimiti de rezultatele sale, reprezentantii Universitatii Lucian Blaga i-au oferit o diploma de onoare si certificatul de cercetator dupa un an de studii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.