Ambarcatiunea, construita in cinci ani, masoara 900 de metri lungime si 780 metri latime.
Un britanic care si-a construit in gradina casei, timp de cinci ani, barca visurilor sale a realizat, dupa ce a terminat-o, ca este prea mare ca sa o poata scoate din curte. John Melling, un britanic care a lucrat ca inginer la "Mercedez-Benz" din Dusseldorf, timp de 15 ani, a terminat de construit ambarcatiunea, un iaht Trimaran, lunga de 900 de metri si lata de 780 de metri, dar si-a dat seama ca nu se poate folosi de ea pentru ca nu o poate urni din curte si ca nici gand sa poata iesi cu vasul in larg.

"Toata lumea rade de mine crezand ca am gresit dimensiunile, dar nu este deloc asa. In realitate, situatia sta cu totul altfel. Cand m-am apucat de constructie, stiam ca pilotii din cadrul RAF (n.r. - aviatia militara) ma pot ajuta sa-mi mut ambarcatiunea contracost. Din pacate, acum acest lucru nu mai este posibil, iar eu nu ma pot folosi de vasul meu", a explicat inginerul britanic.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.