Daca bietul Newton ar fi stiut in ce chip va fi invocata descoperirea lui, ar fi zis... La o adica, poate ar fi zis de bine. Nu avem de unde sti. Oricum, graviatatia a fost motivul pentru care un manechin din Marea Britanie, care, pana acum cinci ani, avea un bust frumos, cu se mandrea pe buna dreptate, a ajuns sa-si puna niste silicoane de te miri ca le poate duce.
Gravitatia se pare ca este de motivul pentru care vedetele din Anglia isi pun silicoane, potrivit Daily Mail. Cel putin asta a declarat celebrul model britanic Jodie Marsh. "Gravitatia si-a spus cuvantul. Dupa cum stie fiecare femeie cu sani "reali", vine un moment in viata cand sanii se lasa si devin din ce mai... neatragatori. Trebuia sa fac ceva in privinta asta pentru ca inceapeam sa imi pierd increderea in mine", a spus Jodie. Vedeta a recunoscut ca nu mai putea suporta presiunea de a tine pasul cu celelalte dive care isi facusera operatii estetice. "Acum nu am decat un singur regret, si anume ca nu am facut asta acum cativa ani in urma".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.