Studiile arata ca barbatii au mai multe sanse decat femeile sa sufere de probleme de memorie si alte abilitati de gandire, simptome considerate a fi un stadiu incipient al dementei.
Recentele cercetari, ce vor fi prezentate la conferinta anuala a Academiei Americane de Neurologie din Chicago, extinde studiile asupra imbatranirii si memoriei, stabilind diferentele cognitive dintre barbati si femei.

Uitarea legata de imbatranire sau pur si simplu o frenezie de scurta durata este un lucru absolut normal in situatii cand am uitat unde ne-am lasat cheile de la masina sau portofelul, sau cand nu mai stim exact unde am lasat masina parcata. Semnanele de alarma ar trebui trase atunci cand incepem sa uitam lucruri pe care in mod obisnuit le tinem minte sau nu le neglijam niciodata- elementele de rutina, precum programari saptamanale etc.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.