Asa ca a facut praf in doar cateva secunde doua masini Porsche. Pagubele produse de mos sunt pe masura: circa 75.000 de euro.

Pana luni, Jack Higgs putea fi considerat printre cei mai disciplinati soferi din Anglia. In cei 76 de ani de cand are carnet de conducere, batranul nu a primit nici macar o amenda pentru parcare neregulamentara, ca sa nu mai vorbim de accidente sau alte contraventii.

Numai ca luni, mosul a fost lovit de ghinion. Higgs parca masina cu spatele in apropierea unui centru de vanzari Porsche din oraselul Penarth cand, intr-o clipa de neatentie, a scapat piciorul pe acceleratie. Masina lui, un Ford Fiesta vechi de 13 ani, a lovit un Porsche Carrera II, care a actionat ca o rampa, provocand rasturnarea masinii batranului.

Masinuta a cazut pe un alt Porsche, model 911. “Am auzit un zgomot puternic afara si am iesit sa vedem despre ce este vorba. Nu ne-a venit sa credem cand am vazut cele doua masini de lux, aduse de proprietari pentru revizie, serios avariate de o masinuta”, a declarat Dave Coombs, vanzator la showroom.