Un tribunal german a stabilit o pedeapsa de 15 ani de inchisoare, luni, pentru o femeie care, in 2005, si-a ucis opt dintre copii si i-a ingropat pe unii din ei in ghivece pentru flori sau galeti, informeaza Mediafax.
Sabine Hilschinz, o asistenta stomatologica din fosta regiune comunista a Germaniei, in est, a facut apel impotriva deciziei Curtii, aceasta reprezentind pedeapsa maxima pentru crimele care au socat tara in 2005. Hilschinz a fost gasita vinovata pentru omor in 2006, hotarire sustinuta si de Inalta Curte de Apel a Germaniei, un an mai tirziu.

Cazul a fost reanalizat, insa, deoarece Inalta Curte de Apel a considerat ca tribunalul care a dat sentinta initiala nu a inspectat corespunzator starea mintala a acuzatei. Curtea din Frankfurt a decis, luni, ca nu exista motive pentru a crede ca femeia nu era in deplinatatea facultatilor mintale atunci cind si-a ucis copiii. Avocatul lui Hilschinz a cerut, in ciuda dovezilor, o pedeapsa mai mica de 10 ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.