Un barbat australian si fiica lui au zguduit opinia publica printr-o aparitie televizata in care au admis ca au o relatie incestuoasa si ca din aceasta relatie au rezultat doi copii, informeaza CNN.

John Deaves, de 61 de ani si fiica sa Jenny, de 39 de ani, au aparut impreuna cu bebelusul lor de 9 luni, in emisiunea televizata “60 Minutes”.

In cursul lunii trecute, un judecator australian le-a interzis celor doi sa mai aiba relatii sexuale, in conditiile in care dosarul procurorilor a aratat faptul ca cei doi au mai avut un copil in anul 2001, care a murit din cauza unei disfunctii cardiace. Judecatorul ii obliga de asemenea pe acestia sa plateasca timp de trei ani, o “taxa de buna-purtare”, in valoare de 460$.

John si Jenny au marturisit, in timpul emisiunii ca s-au indragostit in anul 2000, moment in care s-au regasit. Deaves isi parasise familia in momentul in care Jenny era copil si a revazut-o abia peste 30 de ani.
Cei doi afirma ca in momentul in care s-au reintalnit, nu banuiau ca ar fi tata si fiica, fapt infirmat de ce-a de-a doua sotie a lui Deaves. “Au tinut in permanenta legatura unul cu celalat”, a marturisit aceasta.“Este absolut zguduitor ceea ce se intampla”, a declarat si mama lui Jenny si prima sotie a lui Deaves.

Freda Briggs, profesoara la Universitea Australiei de Sud, a comentat cazul pentru ziaristii australieni si a declarat ca suma pe care cei doi trebuie sa o plateasca nu ii va opri sa intretina relatii sexuale si sa aiba si alti copii.

“Am o sugestie controversata. In astfel de cazuri, judecatorii ar fi trebuit sa ii oblige, fie pe mama sa isi faca o operatie de legare de trompe, fie ca tatal, deja la o varsta inaintata, sa fie sterilizat”, a declarat Freda Briggs, potrivit CNN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.