O femeie din Malaysia a decis sa-si dea in judecata sotul si sa-i ceara acestuia un milion de dolari despagubire, pentru faptul ca a dezvirginat-o.

Ei sunt casatoriti numai civil, iar casatoria traditionala nu a mai avut loc din cauza socrilor ei, care se opun acestei uniuni.

Potrivit ziarului New Straits Times, femeia, o profesoara de 30 de ani, solicita plata unei despagubiri de 941.000 de dolari, pentru promisiuni false privind mariajul, care s-a destramat dupa ce socrii ei s-au impotrivit casatoriei.

Femeia a fost parasita de sot dupa ce au avut o relatie de cateva luni, iar apoi si-au inregistrat oficial casatoria, insa n-au facut si casatoria religioasa dupa traditiile locale. “Clienta mea nu este casatorita decat pe hartie. Nu este tipul de casatorie pe care sa si-l doreasca vreo femeie din Malaysia. Este o casatorie obtinuta prin denaturare”, a declarat avocatul femeii.

In dosarul depus la un tribunal local, femeia a precizat ca socrii ei si-au convins fiul sa rupa contractul de casatorie, cauzandu-i ei “umilire si tortura psihica”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.