Incredibil, dar adevarat. Un barbat a fost "scapat" de patima jocurilor de noroc printr-o metoda radicala: operatia pe creier.

Pentru ca pasiunea pentru jocurile mecanice din cazinouri l-a costat, intr-un singur an, nu mai putin de 20 de mii de dolari, medicii au optat in cazul lui Raymond Mandale pentru o varianta iesita din comun.

Au sarit peste optiunile clasice: terapie de grup, izolare si i-au implantat in creier un dispozitiv care sa "reseteze" acea parte responsabila pentru dependenta de jocuri de noroc. Procedura aplicata in cazul barbatului se foloseste, de obicei, in cazul pacientilor care sufera de Parkinson.

Acesta ar fi fost, de fapt, spune Mandale, si motivul pentru care s-ar fi apucat sa joace in cazino. Suferind de aceasta boala si urmand tratamentul prescris de medici, Raymond a capatat, in timp, o atractie de necontrolat pentru jocurile de noroc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.