Producatorii de vodca au mers pe principiul "bun cu bun se face" in cazul vodcii AK-47. Dupa cum se vede doua simboluri rusesti, kalasnikovul si vodca, se completeaza de minune: o vodca tare precum un proiectil de AK-47 sau o arma de asalt ce nimiceste forta vie a inamicului cu shot-uri arzatoare. Ramane la latitudinea cumparatorilor, care pot achizitiona acum originala si incapatoarea sticla. Bonus, o lada militara ce serveste drept ambalaj.

Pare un extinctor la prima vedere si, in final, pe cale naturala, producatorul ne asigura ca asa si este. Cel putin asa rezulta urmarind pas cu pas instructiunile de pe eticheta acestei sticle de vodca denumita "The Fire Extinguisher". Succes garantat dar numai pentru focuri mici.

Acesta este procesorul Euclid Core 3 (Kit Core 3 Trio), o noutate in Rusia. Numai ca, in aceasta tara , lucrurile nu sunt niciodata ce par a fi. Dusmanii Internetului si globalizarii se vor simti razbunati mai ales ca licoarea, tot vodca fireste, promite "tripla performanta pentru toate lucrurile pe care le faceti in mod uzual"