11 copii de clasa a treia au vrut sa-si ucida invatatorul fiindca-i pedepsise.

Un complot al unor elevi de clasa a treia a fost dejucat de autoritatile din statul american Georgia. Cei 11 elevi care intentionau sa-si ucida invatatorul au adus cu ei la scoala un cutit, manusi de cauciuc si o pereche de catuse. O sursa a declarat presei ca fiecare din cei implicati in complot avea cate o misiune bine stabilita.

Crima urma sa aiba loc in orasul Waycross din statul american Georgia. Complotul a fost descoperit dupa ce un alt elev, care a aflat toata povestea, a anuntat politia. Cei implicati nu aveau mai mult de opt sau noua ani, au anuntat autoritatile. Atacul trebuia sa aiba loc vinerea trecuta, la orele diminetii.

“Cativa elevi din clasa a treia au pus la cale un plan in urma caruia educatorul lor urma sa aiba de suferit fizic. Este socant ca s-au gandit la asa ceva la varsta lor. De fapt, acesta este cel mai socant lucru”, a declarat pentru postul local de televiziune Theresa Martin, inspector in cadrul departamentului Ware County Schools.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.