Barbatul a carui casa a fost distrusa duminica dupa-amiaza dupa ce un avion Cessna s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din Orpington, nordul comitatului englez Kent, refuza sa-si intrerupa vacanta pe care o petrece la golf in Portugalia, relateaza Rompres.

Cinci pejjursoane aflate la bordul avionului care s-a prabusit duminica peste casa in valoare de 450.000 de lire sterline a lui Edwin Harman, in varsta de 72 de ani, si-au pierdut viata.

Barbatul se afla in acel moment in Portugalia cu opt prieteni si a decis sa ramana sa se bucure de vacanta pana la sfarsit. “Incerc sa nu las asta sa-mi strice vacanta. Sotia mea se afla la doua minute de casa, se intorcea din vacanta ei separata, cand s-a prabusit avionul. E destul de afectata. Mi s-a spus ca nu a ramas mare lucru din casa”, a declarat el.

Patricia Harman, 68 de ani, care are trei copii dintr-o casatorie anterioara, se intorcea din Madeira in momentul accidentului aviatic. Ea a fost vazuta ulterior plangand in fata casei distruse. Insa sotul sau, un fost director de asigurari iesit la pensie, pare mult mai relaxat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.