Un tanar de 33 de ani din Georgia si-a construit femeia visurilor sale din cauza ca nu reusea sa-si gaseasca partenera

Pentru ca nu a reusit sa-si gaseasca o iubita adevarata, un georgian si-a construit un robot care sa-i satisfaca toate placerile sexuale si in fata caruia sa fie lipsit de orice fel de inhibitii, El se va casatori cu robatul, avand deja acceptul parintilor.

Barbatul, este atat de incantat de creatia sa, incat si-a facut blog pentru a arata si altora cum isi pot trasforma prietena imaginara intr-un robot sexual aflat la dispozitia lui 24 de ore din 24.

Zoltan, un barbat de o inaltime si greutate normala, dupa cum singur se descrie pe site-ul sau, repara jocuri video pentru a-si castiga existenta si inca locuieste cu parintii, motiv pentru care nu a fost niciodata un magnet pentru femei.

"Initial, parintii mei nu au fost de acord sa ma casatoresc cu Alice, dar acum s-au obisnuit cu ideea", a povestit Zoltan pe site-ul sau. "Parintii se bucura ca Alice m-a facut sa ma duc iar la biserica si sa nu ma mai uit la filme porno", a adaugat el.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.