Singurul lucru pe care a acceptat totusi sa il manance a fost pepenele. In rest, mama ei a fost nevoita sa o hraneasca printr-un tub. La o luna dupa vizita la dentist, mama ei avea sa o descopere fara suflare in camera ei, in urma unui blocaj renal.

“Am fost sa ii scoatem un dintisor de lapte, dar doctorul a spus ca putem sa ii scoatem pe toti pentru ca sunt cariati. Asa am si facut”, a declarat pentru Daily Mail, mama indurerata.

Doctorii au fost mai mult decat incantati pentru ca fetita si-a revenit admirabil. Insa odata ajunsa acasa, ea nu a mai mancat decat pepene.

“A inceput sa slabeasca. Ochii i s-au ascuns in fundul capului si nu a mai putut nici sa se dea jos din pat. Intr-o seara s-a culcat si cand am vrut sa o trezim dimineata, am descoperit ca era rece”, a adaugat Richard Waller.

Conform specialistilor, fetita s-a speriat atat de tare incat a dezvoltat o fobie care a impiedicat-o sa mai deschida gura. Ea a refuzat sa mai manance, fiind ingrozita de gandul ca va mai trece inca o data prin experienta de la dentist.