Dubai First, divizia de consumer finance a gigantului Dubai Holding, a lansat cardul- bijuterie Royale MasterCard, primul MasterCard incrustat cu diamant din regiune.

Ultra-exclusivistul Dubai First Royale MasterCard este negru, are marginile din aur, iar in mijloc, incrustat un superb diamant.

Detinatorii acestui tip de card-bijuterie, Dubai First Royale MasterCard, nu pot fi decat cei mai influenti oameni de afaceri si VIP-uri din Emiratele Arabe Unite. Datorita caracterului exclusivist al cardului, acesta va fi produs in serie limitata, astfel incat numarul privilegiatilor din acest grup elitist va fi extrem de redus.

Designul Dubai First Royale MasterCard apartine renumitei companii Inno Design. Fiecare exemplar este lucrat manual, fiind necesare nu mai putin de 36 de procese, de la modelarea metalului si pana la incrustarea diamantului de catre un experimentat bijutier. Din cauza faptului ca procesul de fabricatie este atat de complicat, se pot realiza doar noua astfel de carduri pe zi.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.