In mai multe tari exista consultanti care-i ajuta pe parinti sa decida prenumele copiilor

Nahla - fiica actritei Halle Berry si a manechinului Gabriel Aubry, Shiloh - cea a lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie, Suri - fetita lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes: moda prenumelor neobisnuite le-a dat unor spirite intreprinzatoare ideea unei noi profesii, consultant in materie de prenume pentru nou-nascuti, relateaza Reuters.

“Pana de curand, se obisnuia sa se aleaga un prenume din familie sau din Biblie, insa parintii contemporani pot sa faca alegeri mult mai variate si unii se pierd”, a explicat Linda Murray, redactor-sef al site-ului babycenter.com, specializat in puericultura.

“Alegerea unui prenume poate fi o sursa importanta de stres. Este prima mare decizie publica pe care o iau parintii”, a adaugat ea. Ajutorul consultantilor poate costa intre 25 si mai multe sute de dolari, cel mai mare pret, 7.800 de dolari, fiind platit de un om de afaceri din New York.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.