Cainii ciobanesti sunt dresati sa asculte fiecare cuvant al stapanului lor. Chiar si atunci cand acesta spune ''primavara'', patrupedele nu ezita sa duca la indeplinire dorinta stapanului.

Asa s-a intamplat si acum. Ciobanestii au adunat repede turma de oi si au creat o imagine care, indiferent de vremea de afara, ne anunta ca primavara a sosit, relateaza Daily Mail.

Oricat de inteligenti si de priceputi ar fi cainii ciobanesti, de data aceasta fiind vorba despre trei collie, scena nu ar fi fost posibila si fara ajutorul lui David Kennar, un fermier din Davon, Marea Britanie, care a imprastiat in prealabil mancare pe deal pentru a le convinge convinge sa se aseze pe pozitie.

Dar ultimul cuvant l-au avut tot ciobanestii. Ei au tinut in loc intreaga turma de 200 de oi, nelasandu-le sa iasa din formatie sau sa schimbe numele anotimpului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.