Obosit si dezgustat de traficul infernal pe care trebuie sa-l indure zilnic pentru a ajunge la serviciu, un portughez a decis sa puna lucrurile in ordine.

A renuntat la masina si merge la slujba cu o canoe. Ricardo Assis Rosa lanseaza zilnic barca la apa si strabate cei aproape 4 kilometri in jumatate de ora.

Portughezul care traieste de mai multi ani in Marea Britanie obisnuia sa foloseasca masina pentru a se deplasa catre serviciu.

Dupa sute de ore petrecute in trafic a decis sa schimbe radical mijlocul de locomotie: si-a cumparat o canoe si calatoreste zilnic pe raul care trece pe langa casa si locul sau de munca.

Singurele obstacole pe care trebuie sa le evite sunt lebedele care traiesc pe rau. O singura data a avut o problema “majora”: o lebada prea posesiva, care, la inceput, nu i-a permis sa treaca pe teritoriul sau.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.