Obsedat de fosta nevasta, un australian isi scoate viata la vanzare pe eBay

Un australian isi scoate viata la licitatie pentru a se "elibera" de amintirele legate de fosta sotie. Barbatul a decis sa-si vanda viata pe Internet pentru a scapa de amintirile neplacute, legate de un mariaj esuat, sperand ca in acest fel o sa aiba parte de un nou inceput, relateaza metro.co.uk.

Suparat ca a fost parasit de fosta sotie, Ian Usher, 44 de ani, scoate la vanzare tot ceea ce poseda, de la haine si tacamuri la locuinta sa cu trei dormitoare, situata in apropiere de Perth, masina personala, motocicleta Kawasaki, placile de surf, accesul la slujba, prietenii sai si multe alte obiecte care-i amintesc de fosta iubita. Toate lucrurile vor fi vandute "la pachet" pe site-ul eBay, iar licitatia va incepe de la un dolar australian.

Oferta lui Usher poate fi accesata pe site-ul www.alife4sale.com, unde barbatul a postat poze cu toate "amintirile" ce-l tin inca legat de fosta sotie


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.