Curtea din Sicilia a decis ca un membru al mafiei sa fie trimis in arest la domiciliu, pentru ca e prea gras pentru a sta in orice inchisoare din Italia, informeaza Reuters.

Salvatore Ferranti cantareste 210 kg, motiv pentru care i s-a permis sa plece acasa, dupa 6 luni petrecute in patru inchisori italiene, potrivit declaratiilor avocatului acestuia.

Mafiotul este atat de gras incat nu poate face aproape nimic de unul singur. Astfel ca, paznicii de la primele doua inchisori la care a fost repartizat Ferranti au spus ca barbatul avea mereu nevoie de ajutor pentru a se imbraca sau dezbraca si pentru a se deplasa. Din aceasta cauza, gardienii s-au vazut pusi in postura de a fi mai degraba asistenti sociali decat sa asigure paza inchisorii.

Nici la ultimele doua centre de detentie nu i-a fost mai usor mafiotului, pentru ca nici un pat nu era suficient de mare pentru el.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.