Andrew Forster este cu totul dedicat profesiei sale gatind pentru clientii sai unele din cele mai delicioase mancaruri. In vreme ce acestia se infrupta din bunatatile gatite de Foster, talentatul bucatar de 27 de ani traieste mancand numai biscuiti Blue Riband, Rich Tea si Club, de cand fobia pentru mancare a pus stapanire pe viata sa el nemaiputand sa participe la mese cu prietenii, sa se duca intr-un fast-food.

Dupa ce a terminat scoala, Andrew a petrecut cativa ani dezvoltandu-si o cariera ca bucatar. Acum este bucatar sef la restaurantul Sale Pepe din Shotley Bridge.

Din pacate pentru el, nu a putut sa isi deguste niciodata creatiile. In schimbul acestora el tine un regim cu dulciuri si favoritele sale, caramelele Tunnock's Wafers.

Citeste si:

"Pana acum am rezistat cu doua pachete de biscuiti pe zi. Cand aveam 18 luni nu am mai mancat. Medicii au sfatuit-o pe mama mea sa ma infometeze, pentru ca pana la urma voi manca, dar singurul lucru pe care il vroiam erau biscuitii. Numai gandul de a manca altfel de mancare imi da un sentiment de anxietate si incep sa ma simt rau", a declarat Andrew Forster.

Ingrijorata de situatia lui, prietena sa Caroline Lister a scris mai multor experti in nutritie.
Cu o dieta constand in mare parte din biscuiti, paine uscata si ocazional un castron de cereale, din dieta lui Andrew lipseau multe nutriente.