O data pe saptamana, cel putin, britanica Molly Reeves, de 100 de ani, intra in sala de box si isi pune manusile de antrenament pentru a se mentine in forma, relateaza The Sun.

Batranica a declarat ca este fascinata de stilul de lupta al medaliatului cu argint de la Olimpiada, Amir Khan, de 21 de ani, ea autointitulandu-se fanul numarul unu al pugilistului.

Nimic nu se compara, atunci cand ajungi la varsta de 100 de ani, cu boxul. Asa crede si britanica Molly Reeves, care la putin timp dupa implinirea celor 100 de ani a pus manusile de pugilist in mana si a inceput sa loveasca din rasputeri sacul de box.

Batranica s-a apucat de acest sport pentru ca este fascinata de stilul de lupta al medaliatului cu argint de la Olimpiada, Amir Khan, al carui fan declarat este. “Ma simt un pic amortita dupa antrenamente, dar imi place senzatia”, a spus Reeves.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.