A infruntat 56 de tauri furiosi, a taiat 106 urechi iar fata si trupul ii sunt pline de cicatrici care stau marturie a luptelor de corida.

Aceste statistici ar fi impresionante chiar si pentru un matador "batran", dar ele apartin lui Michelito, un matador de numai 10 ani din Lima, Peru, relateaza Daily Mail.

Michelito, pe numele sau intreg Michael Lagravere Peniche, este obligat sa isi prezinte spectacolul infricosator in Mexic si alte tarile latino-americane deoarece varsta nu ii permite sa isi arate maiestria in Spania, unde varsta minima pentru un matador este de 16 ani.

Michelito a debutat in luptele cu taurii la frageda varsta de cinci ani. "Inca de cand eram mic, multi matadori veneau la noi acasa si astfel am inceput sa ma duc impreuna cu tatal meu la coride (...) Asa a inceput sa ma pasioneze lupta cu taurii", a spus Michelito. In weekend-ul trecut, el a invins patru tauri in arena din Lima, considerata cea mai veche si prestigioasa din America de Sud. "Cand stau fata in fata cu un taur, nu ma gandesc la nimic altceva. Sunt foarte concetrat la ce trebuie sa fac", a explicat micul matador.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.