Primarul Cracoviei, s-a saturat de scandalurile si comportamentul necorespunzator al grupurilor de turisti britanici, care si-au ales acest oras ca tinta a unor petreceri de week-end. El a interzis restaurantelor sa le mai serveasca bauturi alcoolice.

La fiecare sfarsit de saptamana, centrul este plin de britanici in stare de ebrietate, galagiosi, carora nu le este jena chiar sa se afiseze in pielea goala, a relatat cotidianul britanic “The Independent”.

De aceea, primarul a ordonat ca restaurantele, barurile si bufetele sa refuze sa-i mai serveasca pe turistii englezi care si-au facut prea plinul in timpul petrecut in acest oras istoric.

S-a interzis de asemenea intrarea turistilor imbracati in fuste scotiene, deoarece s-a intamplat frecvent ca barbatii care le purtau sa nu aiba nimic dedesubt si-si fluturau cutele pentru a-si arata organele sexuale femeilor aflate in localuri.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.