Stacey Herald din SUA ar putea intra in Cartea Recordurilor pentru cea mai mica mama din lume care a dat nastere unui copil normal si perfect sanatos.

La 33 de ani, din cauza unei maladii genetice, numita boala oaselor fragile, Stacey masoara numai 71 de cm, avand inaltimea unui copil de un an si jumatate.

Boala nu a impiedicat-o sa devina mama. In urma cu doi ani, a nascut o fetita, Kateri, care, din nefericire, i-a mostenit boala. De curand, insa, Stacey a devenit mama pentru a doua oara, chiar daca medicii au avertizat-o ca, o alta sarcina, i-ar putea fi fatala. Numai ca Makya, bebelusul de numai cateva luni, s-a nascut perfect sanatos si masoara 45 de centimetri, avand mai mult de jumatate din inaltimea mamei. Este o fetita zambareata care se bucura de imbratisarea mamei. Nu pentru mult timp pentru ca Makya va fi prea grea pentru ca Stacey sa o mai poata ridica din patut.

"Faptul ca fetita s-a nascut sanatoasa este o minune. Cand cineva se uita la mine ii vine greu sa creada ca inauntrul meu s-a dezvoltat un corp de 45 de centimetri", povesteste, fericita, Stacey, jurnalistilor de la "The Sun". Sarcina femeii a prezentat, inca de la inceput, o multime de riscuri. Cand au aflat, medicii au fost reticenti cu privire la sansele ca aceasta sa suporte o operatie de cezariana si au sfatuit-o sa faca un avort.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.