La 33 de ani, din cauza unei maladii genetice, numita boala oaselor fragile, Stacey masoara numai 71 de cm, avand inaltimea unui copil de un an si jumatate.

Boala nu a impiedicat-o sa devina mama. In urma cu doi ani, a nascut o fetita, Kateri, care, din nefericire, i-a mostenit boala. De curand, insa, Stacey a devenit mama pentru a doua oara, chiar daca medicii au avertizat-o ca, o alta sarcina, i-ar putea fi fatala. Numai ca Makya, bebelusul de numai cateva luni, s-a nascut perfect sanatos si masoara 45 de centimetri, avand mai mult de jumatate din inaltimea mamei. Este o fetita zambareata care se bucura de imbratisarea mamei. Nu pentru mult timp pentru ca Makya va fi prea grea pentru ca Stacey sa o mai poata ridica din patut.

"Faptul ca fetita s-a nascut sanatoasa este o minune. Cand cineva se uita la mine ii vine greu sa creada ca inauntrul meu s-a dezvoltat un corp de 45 de centimetri", povesteste, fericita, Stacey, jurnalistilor de la "The Sun". Sarcina femeii a prezentat, inca de la inceput, o multime de riscuri. Cand au aflat, medicii au fost reticenti cu privire la sansele ca aceasta sa suporte o operatie de cezariana si au sfatuit-o sa faca un avort.