Alina, o tanara de 20 de ani, face bani vanzandu-si lenjeria intima purtata.Astfel, o pereche de "chilotei" costa 60 de lei, iar o pereche de dresuri - 40 de lei
Oferta este bogata si nu se rezuma doar la lenjeria intima. Cum, insa, aceste produse se adreseaza unor persoane a caror deviatie sexuala sare din limite, va atentionam ca, pentru un om normal, toate acestea vi se vor parea scarboase. Dar sa revenim la anuntul tinerei: "licoare galbena - 35 de lei, absorbant folosit - 25 de lei", iar lista poate continua in functie de dorintele clientului. "Orice alta comanda se poate satisface. Astept idei in acest sens", tine sa ne asigure Alina. "Pot oferi si poze cu comanda purtata (10 lei bucata). Pentru prima colaborare iti pot oferi confirmare pe webcam (1 minut) sa vezi cum arat si ca pozele nu sunt luate de pe net", continua ea.

Sunt puse la punct si ultimele detalii: "Comanda se trimite prin curier sau posta, cu plata ramburs. Imi place discretia si o garantez, sper ca si tu sa fii la fel de discret. Nu ma intalnesc cu clientii, deci nu insista. Astept detalii despre ce ai vrea sa contina comanda ta si adresa unde vrei sa fie trimisa".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.