Destinul a decis ca micutul sa invinga in lupta cu moartea.

Intr-o lume in care mii de familii incearca cu disperare diferite metode de fertilizare pentru a putea aduce pe lume un copil, povestea urmatoare este de departe una incredibila. Si asta pentru ca Gil Magira, un barbat care urma sa devina tata, a incercat sa-si omoare viitorul copil, inca din pantecele jumatatii sale.

Potrivit cotidianului "The Mirror", drama celor doua vieti a inceput in ziua cand sotia l-a anuntat pe barbat ca este insarcinata. Decis sa scape rapid de copil, acesta a luat cruda decizie de a-i administra femeii, in mancare, o serie de substante extrem de puternice, care sa ii provoace un avort. Din fericire, soarta a tinut cu cel mic, care s-a nascut sanatos. La sfarsitul lunii trecute, instanta a decis condamnarea barbatului la trei ani si noua luni de inchisoare. Cu toate acestea, necazurile nu se incheie aici pentru mama baietelului Matan, care a implinit de curand opt luni. Anat Abraham isi strange bebelusul in brate si se intreaba daca va putea sa ii spuna vreodata ca tatal sau a incercat din rasputeri sa il ucida.

"Nimeni nu-si poate imagina cat este de minunat sa imi pot strange baiatul la piept. Realizez cat am fost de aproape sa il pierd. Nu voi putea niciodata sa trec peste ceea ce a vrut sa imi faca fostul meu sot. A incercat sa imi omoare copilul, sa ii sfarseasca viata chiar inainte ca aceasta sa fi inceput, iar asta este cel mai crud gest pe care si-l poate imagina cineva. Incredibil, dar, astazi, Manat traieste, si, tot ce stiu este ca vreau si voi face tot ce imi sta in putinta sa ii ofer o viata cat mai buna", povesteste, mama micutului, puternic marcata de drama prin care a trecut.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.