Un canadian a riscat sa ramana fara ochi, de dragul de a iesi in evidenta.

Desi nu avea probleme cu vederea, sau poate tocmai de aceea, un tanar din Canada a insistat sa se supuna unei interventii inutile si extrem de periculoase. El a fost intepat de peste 40 de ori in globul ocular pentru ca vroia sa aiba... ochii albastri, relateaza Ziua.

Canadianul Pauly este prima persoana din lume care si-a facut un tatuaj pe globul ocular, iar interventia a constat in injectarea unei vopsele de culoare albastra direct in pupila.

"Am vrut sa-mi fac ceva la ochi cu adevarat spectaculos, asa ca am decis sa-mi colorez, prin tatuare, albul ochilor", a declarat curajosul canadian, citat de Cancan.

"Inainte de interventie au existat tot felul de discutii despre riscurile la care ma supuneam, precum faptul ca imi puteam pierde vederea. Din fericire, nu s-a intamplat nimic grav si sunt foarte mandru de rezultat" a mai spus canadianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.