O formatiune politica din Malaysia vrea sa le dea o sansa si femeilor urate in gasirea partenerului.

Principalul partid islamic de opozitie din Malaysia a lansat un proiect legislativ care sa permita femeilor singure sa isi gaseasca perechea, informeaza Ananova. Mai mult decat atat, islamistii doresc sa le ofere o sansa in plus femeilor urate care nu sunt acceptate in societate, facilitandu-le angajarea pe piata muncii.

“Intentionam sa ne ocupam serios de serviciile de gasire a perechii perfecte pentru femei si de integrarea ei in societate”, a declarat Nasharuddin Mat Isa, unul dintre sefii partidului islamic care a initiat proiectul legislativ matrimonial. Partidul din opozitie spera ca in felul acesta sa atraga mai multi simpatizanti care sa ii voteze in turul de scrutin care bate la usa.

“Preocupandu-ne de acest aspect, al cuplarii si respectiv al gasirii partenerului perfect, vrem sa le demonstram inca o data simpatizantilor nostri cat de preocupati de soarta lor suntem”, a mai adaugat acesta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.