Un parlamentar israelian ultrareligios a gasit explicatia in Talmud, care este o compilatie a opiniilor religioase acumulate pana la sfarsitul secolului V.

Seismele produse recent de-a lungul Israelului au fost rezultatul „activitatii homosexuale practicate in aceasta tara”, ar fi explicatia gasita de Shlomo Benizri, membru al Knessetului (parlamentul israelian).

In timpul unei sesiuni speciale a Knessetului in care s-a analizat stadiul de pregatire pentru eventualitatea in care regiunea va fi zguduita de un alt cutremur, parlamentarul ultrareligios s-a gandit sa provoace el insusi un seism. Benizri este cel mai experimentat si mai talentat orator al formatiunii Shas, asa ca nici nu l-a luat gura pe dinainte, nici cuvintele sale nu au fost scoase din context de vreun jurnalist rautacios.

„Talmudul mentioneaza seismele ca fiind niste fenomene teribile, dar noi cautam doar solutiile practice pentru a preveni sau repara. Eu am alta solutie pentru a preveni cutremurele. Talmudul mentioneaza mai multe cauze ale cutremurelor, printre care si homosexualitatea, pe care a legitimat-o Knessetul”, a insistat Benizri, care a profitat de faptul ca vorbea nu doar in fata colegilor sai, ci si a camerelor de luat vederi.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.