Acesta a invartit la protap timp de 15 ore o camila de 550 de kilograme.
Bucatarul francez este deja in Cartea Recordurilor cu inca 6 performante iesite din comun ( printre acestea se numara si pregatirea celei mai mari bucati de carne de vita, de o greutate de 985 de kilograme). Sper ca aceasta friptura sa-l ajute sa se inregistreze si a saptea oara.
Rezultatul final, o friptura delicioasa, a fost savurat de 500 de persoane, fiecare persoana in parte platind cate 20 de dolari pentru o portie.
Despre autor:
Citeste articolul integral in Delly.ro
Sursa: Delly.ro
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Când nu mai poți avea încredere în nimeni... ai încredere în sufletul tău
Sursa: kudika.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 22-28 aprilie
Sursa: garbo.ro
-
George SmartEU oferă acces la informații despre fonduri europene
Sursa: futurebanking.ro
-
Bulgaria ar putea intra în zona Euro abia la finalul anului viitor din cauza...
Sursa: wall-street.ro