Un bucatar francez, Christian Falco a pregatit cea mai mare friptura facuta in aer liber.

Acesta a invartit la protap timp de 15 ore o camila de 550 de kilograme.

Bucatarul francez este deja in Cartea Recordurilor cu inca 6 performante iesite din comun ( printre acestea se numara si pregatirea celei mai mari bucati de carne de vita, de o greutate de 985 de kilograme). Sper ca aceasta friptura sa-l ajute sa se inregistreze si a saptea oara.

Rezultatul final, o friptura delicioasa, a fost savurat de 500 de persoane, fiecare persoana in parte platind cate 20 de dolari pentru o portie.


Despre autor:

Citeste articolul integral in Delly.ro

Sursa: Delly.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.