Acesta a invartit la protap timp de 15 ore o camila de 550 de kilograme.
Bucatarul francez este deja in Cartea Recordurilor cu inca 6 performante iesite din comun ( printre acestea se numara si pregatirea celei mai mari bucati de carne de vita, de o greutate de 985 de kilograme). Sper ca aceasta friptura sa-l ajute sa se inregistreze si a saptea oara.
Rezultatul final, o friptura delicioasa, a fost savurat de 500 de persoane, fiecare persoana in parte platind cate 20 de dolari pentru o portie.
Despre autor:
Citeste articolul integral in Delly.ro
Sursa: Delly.ro
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Se vor scumpi produsele Sabon din cauza războiului din Fâșia Gaza? Răspunsul...
Sursa: retail.ro
-
Construind poduri, nu ziduri: Ghid pentru a dezvolta relații sănătoase
Sursa: garbo.ro
-
#GreenEnergy4Everyone – Claudiu Butacu: informarea, soluția pentru prosumatori
Sursa: green.start-up.ro
-
Digital Banking Scorecard: Digitalizarea versus nevoile clienților
Sursa: futurebanking.ro
-
Atplay, locul care arată că poți să educi copiii prin tehnologie și jocuri
Sursa: start-up.ro
-
Studiu: Inflația și taxele mărite, principalele cauze ale problemelor din retail
Sursa: wall-street.ro
-
Irina Fodor, mesaj acid pentru foștii jurați Chefi la cuțite: Nu am scăzut...
Sursa: kudika.ro