Louise Jones nu si-a cunoscut tatal niciodata. Mama sa, Sharon, nu i-a spus iubitului ei ca a ramas insarcinata, iar acum, dupa mai bine de 30 de ani, printr-o foarte ciudata ironie a sortii, fiica si-a intalnit tatal.

Louise, care are 33 de ani, locuieste in Sussex cu sotul ei Mark. Acum mai bine de 30 de ani, tatal ei a fost prima iubire a mamei sale Sharon. Cei doi s-au despartit dupa un scandal monstru si de atunci, nu s-au mai vazut niciodata.

Mama si fiica nu au vorbit niciodata despre tatal care lipsea, pana intr-o zi cand s-au certat si cand fata a cerut sa afle tot ce nu stia despre parintele ei.

Astfel, Sharon i-a povestit fiicei ca pe atunci avea 18 ani si ca lucra la un hotel. Acolo s-a imprietenit cu bucatarul George, care avea 23 de ani. Desi cei doi au inceput sa iasa impreuna, Sharon suspecta ca iubitul ei mai avea pe altcineva asa ca l-a parasit. Cateva luni mai tarziu a descoperit ca era insarcinata. Nu a vrut sa-i spuna lui George. Si-a crescut copilul ca mama singura, lucrand peste program si luandu-si tot soiul de slujbe.

Louise a crescut cu dorinta de a-si cunoaste tatal iar acum, cand are 33 de ani, a ajuns sa se intalneasca cu el. Acum, femeia a povestit ca stia despre tatal ei, care are 56 de ani, ca este bun prieten cu faimosul chef Jamie Oliver. Ea publicase intr-un ziar britanic povestea vietii ei si isi exprimase in articol regretul ca nu si-a gasit tatal niciodata. Reporterul care ii luase interviul a descoperit pe Internet o fotografie cu Jamie Oliver alaturi de un barbat pe nume George Ngyutin, care fusese si subiectul unui episod al serialului semnat Jamie Oliver. In explicatia foto se spunea ca George era din Mauritius, dar ca locuia de mai bine de 30 de ani in Marea Britanie.

Atat stia si Lousie despre tatal ei. Ca era din Mauritius si ca il chema George. Stiind ca a aparut in serial, si-a cumparat DVD-ul si si-a privit tatal pentru prima oara. "La un moment dat, Jamie a povestit, in serial, ca are o poza cu prietenul lui George, in cartea sa... eu fiind o fana a lui Oliver, am fugit in bucatarie si am cautat. Am fost absolut socata sa dau cu ochii de o poza pe doua pagini cu tatal meu tinand in mana un peste. Aveam acea carte de opt ani in casa!" a povestit emotionata Louise.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.