Barbatii au nevoie, in medie, de trei ani pentru a-si cere iubita in casatorie, in timp ce majoritatea femeilor si-ar dori ca partenerul sa le adreseze cererea cu patru luni mai devreme.

Potrivit unui studiu realizat in Marea Britanie, barbatii care urmeaza sa sarbatoreasca destul de curand cea de-a treia "aniversare" se apropie de termenul limita in ceea ce priveste gestul romantic suprem. Studiul a scos la iveala ca majoritatea cuplurilor obisnuite se logodesc la doi ani, 11 luni si opt zile de la prima intalnire. Insa femeile simt ca momentul cererii trebuie sa aiba loc cu patru luni mai devreme, la doar doi ani, sapte luni si 24 de ore de la prima intalnire. La studiu, realizat de site-ul de internet The National Wedding Show, au participat 3.000 de persoane, logodite sau casatorite, informeaza Jurnalul National.

Acelasi studiu a mai scos la iveala faptul ca 10% dintre respondenti stabilesc un termen limita pentru casatorie dupa ce se logodesc. Iar daca partenerul nu respecta acest termen, 75% dintre persoanele logodite aleg sa puna capat relatiei, relateaza Gardianul.

Rezultatele studiului mai indica faptul ca ar putea fi destul de dificil sa indeplinesti asteptarile romantice ale unei femei: 43% dintre cele care au fost cerute in casatorie in primii trei ani ai relatiei si-ar fi dorit ca evenimentul sa fie mai romantic. De altfel, 42% dintre respondente au comunicat acest lucru partenerilor. Aproape 10% dintre femei incalca traditiile si fac ele propunerea in casatorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.