Un american de 1,43 m s-a insurat cu o tanara de 20 de ani si cu o jumatate de metru mai inalta.
Dovada ca oameni total diferiti se indragostesc si isi fac juraminte pentru toata viata. Cel mai bun exemplu vine din America, unde starul Gary Coleman se poate lauda ca s-a insurat la 40 de ani cu o sotie cu 20 de ani mai tanara si cu aproape o jumatate de metru mai inalta decat el. Cunoscut mai degraba datorita inaltimii sale de numai 1,43m, decat pentru talentul actoricesc, Gary s-a decis ca, la varsta sa, e timpul sa devina barbat.

Gary si tanara Shannon Price, in varsta de 22 de ani, s-au cunoscut, in 2006, pe platourile de filmare din Utah, unde Gary lucra la productia "Church Ball". De atunci sunt nedespariti. Desi isi priveste iubitul de sus in jos, fiind cu aproape o jumatate de metru mai inalta decat partenerul ei, Shannon si-a luat inima in dinti si, indragostita pana peste cap, l-a cerut in casatorie pe Gary. Ca sa se ridice la inaltimea asteptarilor iubitei, Gary a organizat o ceremonie de casatorie intr-un loc deosebit: un deal din apropierea Parcului natural Valley of Fire, Nevada. Le-au fost alaturi un preot, un cameraman, un fotograf si pilotul elicopterului care i-a dus pana la locul ales.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.